Föreläsningar & Konsult

Föreläsning

Göra mindre och hinna mer

Jag har under 15 års tid kombinerat familjelivet med chefsjobb och elitsatsning inom cykel. För mig har cykelvasan varit säsongens stora mål och där har jag sex pallplatser på sju starter och har konkurrerat som heltidsarbetande trebarnsmamma mot professionella cyklister.

Hur hinner jag allt? Hur får jag tiden att räcka till? Hur hittar jag den berömda balansen i livet? Detta och en hel del annat delar jag med mig av under denna föreläsning. Kan genomföras både på plats men även digitalt.

Kontakta mig för offert

Föreläsning

Full fart mot en hållbar framtid

Jag har 20 års erfarenhet från avfall, återvinning och hållbarhetsarbete. I denna föreläsning reder jag ut lite begrepp kring hållbarhet och visar hur du och ditt företag faktisk kan göra skillnad.

Behöver din organisation få igång engagemanget kring hållbarhetsfrågor? Denna föreläsning är en bra kickstart inför en workshop eller diskussion.

Kontakta mig för offert

Konsult

Som stöd eller projektledare

Anlita mig som stöd i ert hållbarhetsarbete eller som projektledare. Jag har lång erfarenhet av arbete i politiskt styrda organisationer och har tex ansvarat för införandet av återbruket i Falun och att starta en återbyggdepå i Borlänge kommun.

Kontakta mig för offert