Ett mångsidigt familjeföretag

Med en önskan om att få jobba med det vi brinner för och samtidigt styra över vår egen tid så startade vi detta företag 2019. Genom att kombinera våra olika kompetenser kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster. Vi brinner för det lokala och genuina och att vi alla gemensamt måste hjälpas åt för att skapa en hållbar framtid. En hållbar framtid handlar både om miljö, hälsa och möjlighet till försörjning lokalt.

Hanna

Civilingenjör inom teknisk miljövård vid Luleå tekniska universitet. Över 20 årserfarenhet av avfall, återvinning och hållbarhet och mer än 10 års chefserfarenhet. Brinner för miljö, hälsa och ledarskap. Har under de senaste 15 åren tävlat framgångsrikt inom cykel på elitnivå och vet hur man får tiden att räcka till. Konsult, projektledare, föreläsare mm.

Läs mer

Krister

Krister är utbildad kock och har över 40 års erfarenhet av restaurangbranschen. Har varit köksmästare på finkrogar som Edsbacka krog i Sollentuna. Välkänd för sin förmåga att alltid leverera smakupplevelser utöver det vanliga. Har också ett stort hundintresse och ägnar mycket tid åt att framgångsrikt träna familjens jakt- och draghundar. Fixar catering, surdegsbröd, kurser och event.

Läs mer

Familjen

I familjen finns också tre barn, fyra hundar och en katt. Hundarna används till jakt och drag och vi har tävlat framgångsrikt. Flera 1:a pris i elitklass för fågelhund samt ett antal SM- och VM-medaljer inom draghund.

Vi bedriver hundpensionat, jakthundsträning, jaktevent och Laserbehandling.

Läs mer