Kristers restaurangerfarenhet och goda rykte är det få som kan mäta sig med. Han har jobbat som kökschef på bl a Riche, Sigtuna stadshotell och Sveriges första restaurang med två stjärnor i ansedda Guide Michelin nämligen Edsbacka krog i Sollentuna.

Han älskar att skapa fantastiska smakupplevelser av bra råvaror, gärna ekologiska. Fisk och vegetariskt tillhör favoritområdena. Surdegsbröd bakar han flera sorter efter eget utvecklat recept i köket på Falu Fängelse & vandrarhem.

Surdegsbröd

Krister är en hejare på surdegsbröd och delar gärna med sig av sina kunskaper. Intresserad av en kurs tillsammans med kollegor eller kompisar så hör av dig. Vi säljer också surdegsbröd vid enstaka tillfällen. Håll utkik på vår Facebook sida "Kristers kök" för senaste nytt.

Kurs och event

Vill du göra något roligt och lärorikt med kompisarna, kollegor eller kanske fira någon som fyller år. Boka in ett matlagningsevent eller kanske prova surdegsbakning. Ni kommer att få träna samarbete under tidspress och det blir garanterat många glada skratt och roliga minnen att prata om efteråt.

Catering

Catering till både små och stora sällskap. Maten lagas alltid från grunden med stor mängd ekologiska råvaror samt miljön och kvalitet i fokus. Välj gärna vegetariskt eller fisk.

En garanterat härlig smakupplevelse.